Currently set to Index
Currently set to Follow

To z pewnością najsłodszy odcinek podcastu “DGPtalk: Obiektywnie o biznesie”. Marcin Parzyszek (Manufaktura Czekolady) w rozmowie z Agnieszką Gorczycą (Infor.pl) wyjaśnia jaka jest kondycja branży i czy naprawdę w czasie pandemii jemy więcej czekolady? Czy na święta firmy będą robić prezenty dla pracowników czy jednak z nich zrezygnują? Nasz gość opowiada też o procesie produkowania czekolady i podkreśla, że to pracownicy są jej pierwszymi testerami.

Marcin Parzyszek – menedżer, współwłaściciel Manufaktury Czekolady Chocolate Story.

Zapraszamy do odsłuchania specjalnego, mikołajkowego odcinka podcastu!

Podoba Ci się podcast?   

Dziennikarka radiowa i prasowa. Specjalizuje się w tematyce biznesu, analiz ekonomicznych oraz procesów gospodarczych.

INFOR PL S.A. © 2019